1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 7 Ton Kaçak Çay Ele Geçirildi!
7 Ton Kaçak Çay Ele Geçirildi!

7 Ton Kaçak Çay Ele Geçirildi!

Gaziantep’te gümrük ekipleri, kayıt altında olmayan imalathanelerde izinli paket ve kutulara aktarılarak piyasaya sürülen 7 ton kaçak çay ele geçirdi!

A+A-

Gaziantep’te gümrük ekipleri, kayıt altında olmayan imalathanelerde izinli paket ve kutulara aktarılarak piyasaya sürülen 7 ton kaçak çay ele geçirdi. Operasyon kapsamında 6 kişi yakalandı.

Gaziantep Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nce, ülkeye yasal olmayan yollardan giren çay cinsi eşyanın, kayıt altında olmayan imalathanelerde izinli paket ve kutulara aktarılmak suretiyle değiştirildiği, izinli eşya kapsamında piyasaya sunulduğu bilgisi alındı. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda, Gaziantep’te bir apartmanın alt katında bulunan ve depo olarak kullanılan yerin söz konusu işlemi yaptığı tespit edildi. Düzenlenen operasyon kapsamında da çeşitli markalarda üzerinde yasal yollardan ithal edildiğine dair herhangi bir bilgi, etiket bulunmayan ve kaçak olarak giren 7 ton kaçak çay cinsi eşya ile bu eşyanın paket ve kutularını değiştirmek için kullanılan poşet ve sıcak pres poşetleme makinası, hassas terazi ve bu eşyaların taşınmasında kullanılan kamyonet cinsi araç ele geçirildi!

El konulan ve piyasa değeri yaklaşık 250 Bin TL olan kaçakçılığa konu eşyalar ve araçlar ile ilgili olarak Gaziantep, Kilis ve İstanbul’da yürütülen tahkikat sonucunda B.D., B.D., S.D., İ.B., Y.D. ve M.K. olmak 6 kişi ve ilgili firmalar hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. CİHAN

Gümrük operasyonunda 7 ton kaçak çay ele geçirildi

Gümrük operasyonunda 7 ton kaçak çay ele geçirildi

Gümrük operasyonunda 7 ton kaçak çay ele geçirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.