1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. '80'lik cintonikle olmaz!'
80lik cintonikle olmaz!

'80'lik cintonikle olmaz!'

Cindoruk, Zekeriya Beyaz ve Alemdaroğlu Taksimde!..

A+A-

Milli Merkez Başkanı ve eksi TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Taksim Gezi Parkı'na giderek basın açıklamasında bulundu. Cindoruk'a, Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu ile Zekeriya Beyaz da eşlik etti!..

"NE KADAR DA ÇOK ÇAPULCU VARMIŞ!"

Cindoruk, Taksim Gezi Parkı'ndaki basın açıklamasında, "Çapulcuları ziyarete geldiğini" söyleyerek, "Başbakan Erdoğan, buradaki vatandaşlarımıza 'çapulcu' diyor. Ne kadar da çok çapulcu varmış" ifadesini kullandı.

"SİYASİ HAYATIMDA BÖYLE BİR İTİRAZA RASTLAMADIM"

Vatandaşların itiraz hakkını kutsal bulduğunu dile getiren Cindoruk, "Siyasi hayatımdaki 60 yıla yaklaşan sürede, böylesine kitlesel, bölgeleri aşan, temiz, düzgün, vatanseverlik duygusu içinde, Türkiye'yi kaplayan bir itiraza rastlamamışımdır" diye konuştu.

Cindoruk, Türk halkının, haklarını, özgürlüklerini, çabasıyla elde edebileceği mesajını aldığını, birbirine destek verip, bunu gerçekleştirdiğini kaydederek, şöyle devam etti:

"HALKIN MECLİS SİSTEMİNİ SAHİPLENME DUYGUSU VAR"

"Buradan hayırlı bir sonuç çıkmasını diliyorum. İlk çağrım Başbakana, başkanlık sistemiyle ilgili önerisini geri almasıdır. Çünkü halk dayanışmasının ve itirazların temelinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 23 Nisan 1920'den beri başarıyla sürdürdüğü meclis sistemini sahiplenme duygusu vardır. Kimse, başkanlık ve Tayyip Erdoğan gibi Başbakan istemiyor.

AK PARTİLİLERE RİCA

AK Partililer'den bir ricam var: Genel başkanlarını dokunulmaz, aşılmaz gibi gören siyasi hareketler, benim hayatımda gördüğüm gibi sönüp gitmişlerdir. Onlar sönüp giderken ülkeye de zarar vermişlerdir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.