1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. A Milli Kadın Basketbol Takımı İspanya’ya Gitti
A Milli Kadın Basketbol Takımı İspanya’ya Gitti

A Milli Kadın Basketbol Takımı İspanya’ya Gitti

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı ilk hazırlık turnuvasına katılmak üzere İspanya’ya gitti.

A+A-

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan A Milli Kadın Basketbol Takımı ilk hazırlık turnuvasına katılmak üzere İspanya’ya gitti.

Malaga’da düzenlenecek olan turnuvada ay - yıldızlı ekibin yanı sıra ev sahibi İspanya, Hırvatistan ve Hollanda takımları da yer alıyor. Turnuva sonrasında 2 Haziran Pazar günü yurda dönecek olan ay - yıldızlı ekip bir günlük aranın ardından çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

İspanya yolculuğu öncesinde havaalanında açıklama yapan baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, son durumlarını görmek adına önemli bir turnuvaya katılacaklarını söyledi. Yıldızoğlu, şunları söyledi:

“Kampa ilk gelen ve son gelen oyuncuları kaynaştırdıktan sonra hücum ve savunmadaki durumumuzu gözden geçirmiştik. Şimdi bu turnuvada en son bıraktığımızı yerin neresinde olduğumuzu görme şansımız olacak. Yüzde yüz hazır değiliz ve bunun farkındayız. Ancak hazır olmak için önemli bir turnuva olacak. Öncelikle en son bıraktığımız yere ulaşmak için mücadele edip eksiklerimizi görüp, İstanbul’da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sonra da Fransa’da bizim için çok önemli olan bir turnuva var. Bu bakımdan ilk hazırlık turnuvalarına her zamankinden farkı olarak oyuncuları görmek için giderdik. Tabi ki yine oyuncularımızı görmek için gideceğiz ama önemli olan tarafı sistemimiz hatırlayabilmek.”

Turnuvanın maç programı şöyle;
Yarın
19.45 Hırvatistan – Türkiye

31 Mayıs Cuma
19.45 Hollanda – Türkiye

1 Haziran Cumartesi
14.00 İspanya – Türkiye
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.