13 Temmuz 2026
Altın 6070.82
BIST 14072.95
Dolar 46.9975
Euro 53.6562
Sterlin 62.6641
Ankara 33°C

Ab Projesi Uygulama Çalışması Başladı

Ab Projesi Uygulama Çalışması Başladı
Bursa Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği’nin OGESED yasal sorumluluğunu üstlendiği 'Social Media Truth and Lies' isimli AB Gençlik Projesi'yle Türkiye, Filistin, İspanya, Romanya, Rusya, Azerbaycan ve Bosna-Hersek’teki gençler, Orhangazi’de sosyal.

Bursa Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği’nin OGESED yasal sorumluluğunu üstlendiği 'Social Media Truth and Lies' isimli AB Gençlik Projesi'yle Türkiye, Filistin, İspanya, Romanya, Rusya, Azerbaycan ve Bosna-Hersek’teki gençler, Orhangazi’de sosyal medya için bir araya gelecek.

5-13 Ekim tarihleri arasında Bursa’da uygulanması planlanan proje AB Bakanlığı’na bağlı Ulusal Ajans'a sunuldu. Proje kapsamında
30 genç Orhangazi’ye gelecek. Yaklaşık 25 bin Euro bütçesi bulunan proje çerçevesinde Bursa’ya gelecek gençlerle sosyal medya konusunda kongre düzenlenecek, kısa film çekilecek ve tiyatro düzenlenecek. Ayrıca proje kapsamında yerel medya ve basın organlarına ziyaretler düzenlenecek.

Orhangazi Kaymakamlığı’nın destekleri ile yazılan Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği’nin yasal sorumluluğunu üstlendiği projede, Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Topluluğu iştirakçi olarak bulunacak. Uludağ Üniversitesi ve Orhangazi'de uygulanacak projenin, şehrin ekonomisine de katkı sağlanması hedefleniyor.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir