1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Abdullah Avcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Abdullah Avcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Abdullah Avcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, düzenlenen yemekli organizasyonda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, düzenlenen yemekli organizasyonda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Almanya'da hazırlık kampı yapan A Milli Takım'da teknik direktör Abdullah Avcı, Harsewinkel kentinin Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de basın mensuplarıyla gerçekleştirilen yemekli toplantıda, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bu aylarda yapılan kamp ve hazırlık maçlarının çok faydalı olduğunu dile getiren Avcı, liglerinde performansı artan oyuncuları görme fırsatı bulduklarını söyedi. Abdullah Avcı, 14 Ağustos tarıhininde Özbekistan ile hazırlık maçı planladıklarını da kaydetti.

"UZUN PLANLAR TÜRKİYE'DE OLMUYOR"

Bu sezon Türkiye liginde teknik direktör sürkilasyonunun fazla olduğunun hatırlatılması üzerine Avcı, "Bu durum çok üzücü. Maalesef, Türkiye'de uzun planlar olmuyor." dedi.

"GALATASARAYLI VE FENERBAHÇELİ OYUNCULAR ARASINDA BİR SORUN OLMUYOR"

Teknik direktör Abdullah Avcı, Fenerbahçeli futbolcularla Galatasaraylı futbolcular arasında bir sorun olup olmadığı yönündeki bir soruya, "Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular arasında herhangi bir sorun olmuyor. Aksine çok iyi bir ortam oluyor. Yemek sonralarında mesela hep beraberler. Hiç bir şekilde yansıması olmuyor yaşananların." cevabını verdi.

Volkan'la Sabri'nin milli takımda barıştırılması yönünde bir görüşe ise Avcı, "Bu konu nasıl oluyor milli takıma geliyor, anlamıyorum. Bu kulüplerin halletmesi çözmesi gereken bir sorun. Sonuçta 1 ay öncesinden kamp programlıyorsunuz ve kadroyu şekillendiriyorsunuz. Sabri, 2 yıldır da milli takımda yok zaten." ifadelerini kullandı.

Gerek resmi maçlarda gerekse hazırlık maçlarında yenilen hatalı gollerin kaleci sorununu gündeme getirmesiyle ilgili de Avcı, "Sadece kaleci hatalarına odaklanmamak lazım. Tabi ki hata var. Ama sadece kaleciye hata bulmak çok yanlış. 4 - 5 tane çok önemli kalecimiz var." diye konuştu.

"U 20 ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON"

Teknik direktör Abdullah Avcı, U 20 Dünya Kupası'nın çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Avcı, organizasyonda seyircilere de büyük iş düştüğünü dile getirerek, "Tribünlerin dolması olimpiyatlara aday bir ülke için de çok önemli." şeklinde konuştu.

Avcı, olası bir başarısızlık durumunda bile planlamasının uzun vadeli oluduğunu dile getirdi. Eleştirilerle ilgili de konuşan Avcı, kamu oyunun büyük bir desteğiyle göreve geldiğini belirterek, "Ancak tek bir maçla kredimi tüketmeye çalışanlar oldu. Özellikle Hollanda maçında Selçuk İnan'ı oynatmamam üzerine gereksiz yere eleştirildim. Sadece Selçuk'la uzun yıllar birlikte çalışmamıza rağmen o maçta sadece teknik bir tercih nedeniyle kendisine görev vermemiştim." ifadelerini kullandı.

"ROMANYA MAÇI FİNAL OLACAK"

Gruptaki şansı da değerlendiren Avcı, son olarak şöyle konuştu: "Matematiksel şansımız sürüyor. İstanbul'da kaybettiğimiz ve adeta 3 gün boyunca oynasak bile kaybetmeyeceğimiz bir maçta Romanya'ya yenildik. O maç bizim için kırılma noktasıydı. Şimdi de deplasmanda Romanya ile oynayacağımız maçı final olacak."

CİHAN

Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.