Altın 5582.092
BIST 10576.45
Dolar 42.2196
Euro 48.9572
Sterlin 55.6329
Ankara 12°C

Abramovich gözaltına alındı!!

Abramovich gözaltına alındı!!
Ünlü Rus İşadamı Roman Abramoviç’in ABD’de gözaltına alındığı bildirildi.

Abramovich Gözaltında!!

Rus RBC ajansının geçtiği son dakika haberine göre; Abramoviç FBI tarafından gözaltına alındı!

Ünlü milyarderin, Rus oligark Boris Berezovski’nin ölümüyle ilgili sorgulanmak üzere ya da başka bir nedenden dolayı gözaltına alınmış olabileceği belirtildi.

İngiltere'nin Chelsea takımının sahibi Rus Milyarder Roman ,ABD'de FBI tarafından gözaltına alındığı açıklandı. Chelsea kulübünün de sahibi olan milyarder Rus İşadamı Roman Abramoviç hakkında önemli bir iddia dile getirildi. Rusya basınına göre, Roman Abramoviç'in ABD'de gözaltına alındığını açıkladı.

Ünlü milyarderin hangi neden ile gözaltına alındığı belirtilmezken, bu haber gündeme bomba gibi düştü!

Şu an için Rus basınında yer alan haberlerde ise, Abramoviç'in İngiltere'de ölü bulunan bir başka Rus oligark Boris Berezovski'nin ölümüyle gözaltına alınmış olabileceği ifade ediliyor.

2012 yılında Abramoviç Londra'da Berezovski karşısında önemli bir dava kazanmıştı. Berezovski, Abramoviç'e tam 53,5 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir