1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Acıpayam'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi
Acıpayamda Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Acıpayam'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Acıpayam Hizmet Derneği tarafından öğrenciler yararına bir kermes düzenlendi.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Acıpayam Hizmet Derneği tarafından öğrenciler yararına bir kermes düzenlendi. Eski pazaryerinde mehter eşliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen kermes, halkın ve protokolün yoğun katılımıyla açıldı. Açılış törenine Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Yeşilyuva Belediye Başkanı Ahmet Bakırtaş, Dernek Başkanı İzzet Dorum ve diğer vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Dorum, dernek olarak bu işin ticaretini yapmadıklarının altını çizerek, "Biz bu kermesi, hem Acıpayam ve çevresinde bulunan vatandaşları bir haftalık zaman diliminde görüştürüp kaynaştırmak hem de buraya gelen hayırsever arkadaşlarımızla ihtiyaç sahibi öğrenciler arasında köprü kurmak amacıyla yapıyoruz." dedi. Dört yıldır kendilerini yalnız bırakmayıp maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakam Kalkar ve Başkan Şevkan'a teşekkür eden Dorum, "Fatih Öğrenci Yurdu ve Çamlıca Kız Öğrenci Yurdu adına düzenlemiş olduğumuz kermeste bizlere her zaman yardımcı olan Acıpayam esnafımıza, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, uzaktan ve yakından gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Hulusi Şevkan ise, "Toplumumuza baktığımda, neden bu kadar ilerleme kaydedip sarsıntılarda neden yıkılmadığını daha iyi anlıyorum. Bugün burada olduğu gibi daha birçok kermes yapılıyor ve her seferinde bölge halkı, esnaf ve memur bu işe sahip çıkıyor. Buralarda sahip çıkılan nesiller de ülkemize sahip çıkıyor. Bu yüzden böyle dernek ve yurtlara çok ihtiyaç var." dedi.

Ardından dualarla kermes açıldı. Kermes alanını gezen protokol üyeleri ve misafirler, öğrencilere destek amacıyla alışveriş yaptı. Kermesle ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Kalkar, Acıpayam'ın bir eğitim şehri olduğunu ve bu eğitim camiasının başında bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bölge halkının eğitime düşkünlüğünün kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Acıpayam'da eğitime desteğin artarak devam etmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah ilerleyen yıllarda çok daha güzel olacak. Kermesten öte bir panayır havası var. Bu etkinlikleri bu kadar güzel hazırlayan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Kermesin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik eşya, mahalli ev yemekleri, zücaciye gibi stantların bulunduğu kermes, akşamları da çeşitli etkinlikler yapılarak 6 Haziran 2013'e kadar devam edecek.
CİHAN

Acıpayam'da öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Acıpayam'da öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Acıpayam'da öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.