1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Acun'un bu sefer istediği olmadı
Acunun bu sefer istediği olmadı

Acun'un bu sefer istediği olmadı

2016 Fransa Avrupa Şampiyonası ile 2018 Rusya Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacakı maçların yayın haklarını TV8'e almak isteyen Acun Ilıcalı'nın eli boş çıktı!

A+A-

Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı'nın da çok istediği, 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası ile 2018 Rusya Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacak maçların yayın hakkı Show TV'ye verildi!

Milli Takımımız'ın 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası ile 2018 Rusya Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacakı maçları yayınlayacak kanal belli oldu. Milli Takımımız'ın 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası ile 2018 Rusya Dünya Kupası eleme gruplarında oynayacağı maçları Show TV yayınlayacak..

Şampiy10.com'un edindiği bilgilere göre; UEFA yayın haklarını ülke futbol federasyonlarıyla anlaşarak satışa çıkardı. UEFA'nın Türkiye'deki temsilcisi Saadettin Saran, televizyonlarla görüşerek teklifleri aldı ve en yüksek teklif 35 Milyon Euro'yla Ciner Holding'ten geldi. Böylece maç yayınları Show Tv'ye geçmiş oldu!

TV8′i satın aldıktan sonra, kanalında maç yayınlarını fazlalaştırmak isteyen Acun Ilıcalı'nın da UEFA'ya teklif verenler arasında olduğu ancak yayın haklarını son anda Ciner Holding'e kaptırdığı öğrenildi.

2016 ve 2018 eleme maçları havuz sistemiyle yayınlayacak olan Show TV, Türkiye'nin maçları haricinde diğer takımların maçlarını da yayınlayabilecek. Öte yandan yayın hakları anlaşması gereği Türkiye Futbol Federasyonu'na da 32 milyon euro aktarılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.