01 Kasım 2026
Altın 6222.13
BIST 10759.56
Dolar 49.9259
Euro 55.7152
Sterlin 66.5316
Ankara 5°C

Adana Botaş, Canik Belediyesi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adana Botaş, Canik Belediyesi Hazırlıklarını Sürdürüyor
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, ligin 10. haftasında Canik Belediyesi ile karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Adana Botaş, ligin 10. haftasında Canik Belediyesi ile karşılaşacak. Çalışmalarını Baş Antrenör Olcay Orak yönetiminde sürdüren Botaşspor’da hedef galibiyet.

Antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Olcay Orak, “İstanabul Üniversitesi karşılaşması artık geride kaldı. Artık Canik Belediyesi maçını düşünmeliyiz, bu karşılaşmayı da iyi mücadele ederek kazanmalıyız.” dedi.

Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu da yaptığı yazılı açıklamada İstanbul Üniversitesi galibiyetinden dolayı oyuncularını ve teknik kadroyu kutladı. Canik Belediyesi maçının önemine değinen Kutlu, "İstanbul Üniversitesi karşısında takımımız maça tutuk başlamasına rağmen oyunun ilerleyen dakikalarında toparladı ve kazanmasını bildi. Alınan bu galibiyetten dolayı takımımızı kutluyorum. Bu hafta ise evimizde Canik Belediyesi ile karşılaşacağız. Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. İki gündür taktik çalışmalarını sürdüren oyuncularımız, maç gününe kadar hazırlarını sürdürecek. Cumartesi günü 14.00'te Adanalıları Menderes Spor Salonuna bekliyoruz, taraftarımızın desteği çok önemli." şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir