27 Mayıs 2026
Altın 6646.81
BIST 13662.75
Dolar 45.8912
Euro 53.409
Sterlin 61.4498
Ankara 9°C

Adana Sahte İçki ve Kaçak Ürün Operasyonu: 10 GÖZALTI

Adana Sahte İçki ve Kaçak Ürün Operasyonu: 10 GÖZALTI
Adana'da düzenlenen sahte içki ve kaçak ürün operasyonunda, 10 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki üretilen ve kaçak ürün bulunduğunu belirlediği bazı adres ve araçlara yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, adreslerde ve araçlarda yaptıkları aramalarda 870 litre sahte içki, kaçak 15 bin 570 paket sigara, 40 bini tütünle doldurulmuş 730 bin makaron (filtreli sigara kağıdı), 48 kilogram kıyılmış tütün, 42 kilogram nargile tütünü, 2 sigara dolum makinesi ve 38 cep telefonu ele geçirdi.

Operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 10 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında bir tırda yapılan arama da polis kamerasına yansıdı.

Görüntülere göre ekipler, şüphelendikleri tırdaki konteyneri kriko yardımıyla kaldırdıklarında altına gizlenmiş kaçak sigaralarla karşılaşıyor.

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir