Adana'da bir kamyonun otomobile çarpması sonucu yaşanan kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Hatay'a gitmekte olan Şemsettin Çılgın (53) yönetimindeki limon yüklü kamyon, Tarsus- Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Mola tesisleri yakınlarında İsmail Fehmi İnanç'ın (29) kullandığı 06 ZM 053 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü İsmail Fehmi İnanç ile Abdulaziz İnanç (60), Hamdiye Yıldırım (22) ve iki yaşındaki oğlu Muhammet İyad Yıldırım yaralandı. Sıkışan otomobilden Cankur ekiplerinin yardımıyla çıkarılan İsmail Fehmi İnanç, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Abdulaziz İnanç, Hamdiye Yıldırım ve Muhammet İyad Yıldırım ise Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi. Polis, kazaya sebep olduğu ileri sürülen kamyon sürücüsü Şemsettin Çılgın'ı gözaltına aldı. CİHAN