17 Aralık 2025
Altın 5960.013
BIST 11290.59
Dolar 42.7233
Euro 50.1463
Sterlin 57.0786
Ankara 8°C

Adanaspor, Tavşanlı Maçının Hazırlıklarına Başladı

Adanaspor, Tavşanlı Maçının Hazırlıklarına Başladı
PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Öğleden sonra Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanan oyuncular, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde çalıştı. Oyuncularıyla Adana Demirspor maçının değerlendirmesini yapan Levent Eriş, derbi maçta verilen desteğin çok güzel olduğunu belirterek, taraftara teşekkür etti. Ligdeki yarışın son haftaya kadar süreceğini belirten deneyimli teknik adam, “Kalan tüm müsabakalar bizim için önem taşıyor. Harika bir taraftar kitlesi vardı. Adanaspor’da teknik direktörlük yaptığımdan dolayı gurur duydum. Bu güzel ambiyansı oluşturan taraftarlara galibiyet sunmak istedik. Ama maalesef bunu başaramadık. Bu coşkuya kazanmak çok yakışırdı.” dedi. Takımla taraftar arasındaki birlikteliğin sürmesini isteyen Eriş, “Bu güzel ortam bizi çok farklı, çok güzel yerlere götürebilir. Şu gün bu camia bu birlikteliğini sürdürsün; inşallah bu takım ve bu oyuncu grubu performansını çok daha yukarı çekecektir. “ diye konuştu.
Ameliyat olan ve takıma dönen Ali, çalışmayı düz koşu ile tamamlarken, sezonu kapatan Talha’da yürüyüş yaptı. Pazar günü Kütahya’da oynanacak olan maçta cezalı Kibong, Mbilla, Sedat ve İlkem forma giyemeyecek.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir