17 Aralık 2025
Altın 5934.569
BIST 11281.56
Dolar 42.718
Euro 50.0844
Sterlin 57.0185
Ankara 7°C

Adıyaman 42 Bin Sporcuyla Bölgenin En İyisi Oldu

Adıyaman 42 Bin Sporcuyla Bölgenin En İyisi Oldu
Adıyaman’da lisanlı sporcu sayısının 42 bini geçtiğini belirten Adıyaman İl Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, tüm branşlarda gençlere spor eğitimi verildiğini ve yapımı devam tesislerin tamamlanması ile birlikte gençlerin daha iyi fiziki ortamlarda sportif.

Adıyaman’da lisanlı sporcu sayısının 42 bini geçtiğini belirten Adıyaman İl Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, tüm branşlarda gençlere spor eğitimi verildiğini ve yapımı devam tesislerin tamamlanması ile birlikte gençlerin daha iyi fiziki ortamlarda sportif faaliyetlerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Adıyaman’da yapımı devam eden tesisler hakkında Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş’e bir brifing veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, ”Her geçen gün lisanslı sporcu sayımız artıyor. İlimizde devam eden spor yatırımlarımız çok yakın bir zamanda tamamlanacak. Böylece Adıyamanlı gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan sağlayacağız. Tüm branşlarda antrenörlerimizin kontrollerinde gençlere spor eğitimi veriyoruz. Hedeflerimiz arasında Gazihandede Su Sporları Merkezi ve Çelikhan ilçesinde Kayak Tesisi Projelerimiz var." şeklinde konuştu.

Gelecekte Adıyaman'ın su sporları merkezi olması için gayret gösterdiklerini kaydeden Bağcı, "Yaz aylarında su sporları kış aylarında ise Çelikhan ilçesinde yapmayı planladığımız Kayak Merkezi kentin spor anlamında bölgede önemli bir cazibe merkezi olması için büyük önem taşıyor” dedi.

Adıyaman’daki lisanlı sporcu sayısının 42 bini geçmiş olmasını önemli bir başarı olarak değerlendiren Milletvekili Yetiş, "İlimizde spor karşı ilginin her geçen gün arttığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu başarıların karşılığında Hükümetimiz tarafından spor yatırımlarının arttığını ve gelecekte bölgemizde bu alanda alt yapısı tamamlanmış en iyi illerden biri olacağımızı söylemek mümkün. Hatta şu anda bölgenin en iyisi. Çelikhan ilçesinde yapılması planlanan Kayak Merkezi ve Gazihandede Su Sporları Merkezi Projelerini yakinen takip ediyorum. Bu projelerin biran önce hayata geçirilmesi için gerekli olan ne varsa yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın." açıklamasını yaptı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir