1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adıyaman'da Mahkumların Final Maçı Çekişmeli Geçti
Adıyamanda Mahkumların Final Maçı Çekişmeli Geçti

Adıyaman'da Mahkumların Final Maçı Çekişmeli Geçti

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu eğitim birimi tarafından ortaklaşa düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası'nın final maçında rakibi Yeşil Yıldız Spor'u 1-0 yenmeyi başaran Gölbaşı Gençlik Spor birinci oldu.

A+A-

Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Açık Ceza İnfaz Kurumu eğitim birimi tarafından ortaklaşa düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol Turnuvası'nın final maçında rakibi Yeşil Yıldız Spor'u 1-0 yenmeyi başaran Gölbaşı Gençlik Spor birinci oldu.

Düzenlenen final maçına Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Sami Köroğlu, Baro Başkanı Avukat Abdullah Tel, Cezaevi Savcısı Celal Hakan Kan, Cezaevi Müdürü Abdulhamit Denizci, Cezaevi Öğretmeni Abdullah Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yaşar Sarıkaya katıldı.

Adıyaman Belediyespor Antrenörlerinden Mehmet Yıldırım’ın organize ettiği, Adıyaman Belediyesi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 12 takımın katılımıyla gerçekleştirilen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol turnuvasının final maçı oldukça çekişmeli geçerken, maçı izlemeye gelen Açık Ceza İnfaz Kurumu hükümleri sahada mücadele eden arkadaşlarına büyük destek verdi.

Final maçının ardından düzenlene kupa töreninde bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, "19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle cezaevinde bulunan hükümlülerimizin hem personelle, hem de sosyal hayatla bütünleşmelerini sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirilmekte. Final maçında mücadele eden her iki takımı da tebrik ediyorum. Finale yakışır bir maç oldu." diyerek şunları söyledi:

"Cezaevi müdürlerimiz, personellerimiz, infaz savcımız ve bizler tutuklularımızın ve hükümlülerimizin sosyal yaşama, özgürlüklerine kavuştuktan sonraki yaşamlarına uyumlarını sağlamak açısından sürekli özveriyle çalışıyoruz. Kurum olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri mümkün olduğu kadar çoğaltmaya çalışıyoruz.

Bu kapsamda bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, maddi manevi katkıları olan sayın belediye başkanımız Necip Büyükaslan’a, Belediye çalışanlarına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına, turnuvalarda görev alan hakemlerimize, saha komiserlerimize, teknik direktörlerimize, destek olan bütün kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımı bir kez daha tebrik ediyorum."

Adıyaman Ceza İnfaz kurumunun son yıllarda Sosyal ve Kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise "Açık Ceza İnfaz kurumu tarafından her yıl düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Futbol turnuvasına katılan 12 takımı tebrik ediyorum. Mahkum kardeşlerimizin sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler içerisinde yer alması çok güzel. Bu yıl düzenlenen ve hep birlikte keyifle izlediğimiz final maçı çok güzel geçti. Bu vesileyle turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyor, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, görev alan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Gölbaşı Gençlik Spor’a şampiyonluk kupası verilirken, Yeşil Yıldız Spor’a ikincilik kupası verildi. Turnuvada en centilmen seçilen 2 sporcuya Sporder tarafından birer hediye verilirken, Gol kralına ise ayakkabı hediye edildi. Maç sonrası bir araya gelen teknik direktörlerden Ejder Gürbüz şampiyon olan Gölbaşı Gençlik Spor takımını ve teknik direktörü Murat Köşker’i tebrik etti.
CİHAN

Adıyaman'da mahkumların final maçı çekişmeli geçti

Adıyaman'da mahkumların final maçı çekişmeli geçti

Adıyaman'da mahkumların final maçı çekişmeli geçti

Adıyaman'da mahkumların final maçı çekişmeli geçti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.