1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adıyaman'da Yenilenen Yollara Şerit Çizgisi Çalışması
Adıyamanda Yenilenen Yollara Şerit Çizgisi Çalışması

Adıyaman'da Yenilenen Yollara Şerit Çizgisi Çalışması

Adıyaman’da trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması için ana arterlerin tamamına yönelik olarak şerit çizgisi çalışması başlatıldı.

A+A-

Adıyaman’da trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması için ana arterlerin tamamına yönelik olarak şerit çizgisi çalışması başlatıldı. Adıyaman Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, trafik yoğunluğunun yaşandığı güzergâhlarda şerit çizgisi çekiliyor. Başta Atatürk Bulvarı olmak üzere 1. ve 2. çevre yolları, Bozbey yolu ve birçok caddenin yol çizgisiyle buluşturacağını belirtilen ekipler, çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Bu çerçevede şehrimizde trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması amacıyla birçok güzergâha yol çizgisi çiziyoruz. Bazı caddelerimizin asfaltını yenilediğimiz için çizgileri de yeniden çiziyoruz. Bazı caddelerimizin de eski çizgisi solduğu için bu çalışmayı başlattık. Yol çizgisinin yanı sıra trafik ışıklarını da gözden geçirerek arterlerimizin trafik akışını rahatlatıyoruz. Yolların çizgisini tamamladıktan sonra güzergâhlar üzerindeki yaya geçitlerini de yenileyerek hem araçların hem de yayaların geçişini kolaylaştıracağız. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyden önemlidir. Sürdürdüğümüz insan odaklı çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." ifadelerine yer verdi.





CİHAN

Adıyaman'da yenilenen yollara şerit çizgisi çalışması

Adıyaman'da yenilenen yollara şerit çizgisi çalışması

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.