AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, yönetim, denetim ve disiplin kurulu olarak esnaf ve sanatkarlara en iyi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Görev alan isimlerin esnafın içinden geldiğini ve esnafın sorunlarını iyi bildiğini ifade eden Sevimçok, "Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm üyelerimizin sorununu kendi sorunumuz olarak görüp, o şekilde çalışacağız." dedi.
İlk toplantıda birlik çağrısı yapan AESOB Başkanı Sevimçok, "Seçim artık geride kaldı. Esnaf ve sanatkarımızla, bağlı odalarımızın başkan ve yöneticileri ile tek yumruk olma zamanı. Zor durumdaki üyelerimizin ekonomiden hak ettikleri payı alabilmesi için ortak proje üretme ve ortak mücadele etmek gerekir. AESOB yönetimi olarak, 76 odamızla birlikte sorunlarımızın çözümü için mücadele vereceğiz." diye konuştu.
Abdullah Sevimçok başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Vekili Adlıhan Dere, Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, Ahmet Sert, Ziya Aydemir, Mustafa Şahin, Mehmet Ali Gülaçtı, Bayram Dal ve Abdullah Akça.