19 Aralık 2025
Altın 5964.743
BIST 11335.05
Dolar 42.8046
Euro 50.2047
Sterlin 57.2594
Ankara -3°C

'Afyonkarahisar’da Önümüzdeki Yıl Tozlu Ve Çamurlu Yol Kalmayacak'

'Afyonkarahisar’da Önümüzdeki Yıl Tozlu Ve Çamurlu Yol Kalmayacak'
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2014 yılı sonunda sokağında tozlu ve çamurlu yol bulunan mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2014 yılı sonunda sokağında tozlu ve çamurlu yol bulunan mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Çoban, Ertuğrul Gazi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Çoban, fırsat buldukça ayda bir mahalle toplantıları düzenlediklerini belirterek, bu toplantılarda mahalle halkının genel yada özel tüm sıkıntılarını dinlenme fırsatı bulduklarını söyledi. Belediye de dört yılını doldurmak üzere olduklarını belirten Çoban, bu dönemde mahallelerin altyapı ve üstyapı sorunlarına neşter vurduklarını, 30’a yakın mahalleyi tamamladıklarını kaydetti. Afyonkarahisar’da 22 tane eski mahalle olduğunu kaydeden Çoban, bu mahallelerden 4'ünün alt ve üstyapısını tamamladıklarını anlattı. 2013 yılında geriye kalan 18 mahalleyi tamamlayacaklarını ifade eden Çoban, 15-20 yıllık geçmişi olup ta asfaltı olmayan mahallelerin ilk defa asfaltla tanıştığını kaydetti.

"2014 SONUNDA TOZLU VE ÇAMURLU YOL KALMAYACAK"

Türkiye'nin en güzel asfalt şantiyesini Afyonkarahisar’a kurarak araç ve ekipmanlarını güçlendirerek, asfaltlama çalışmalarında çok büyük hamle yaptıklarını ifade eden Çoban, geçen yıl ciddi bir asfaltlama çalışması yaptıklarını dile getirdi. Çoban, 2014 yılı sonu itibariyle Afyonkarahisar'ın hiçbir mahallesinde, hiçbir sokağında tozlu ve çamurlu yol bırakmayacaklarını dile getirdi.


CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir