20 Ağustos 2026
Altın 6926.96
BIST 14458.98
Dolar 47.9522
Euro 56.1639
Sterlin 65.4257
Ankara 25°C

Agiad Demokratik Anayasa İçin 'evet' Diyor

Agiad Demokratik Anayasa İçin 'evet' Diyor
Aksaray Genç Sanayiciler İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Reha Güven, daha demokratik bir anayasa için 'evet' diyeceklerini açıkladı. AGİAD, Grand

AGİAD, Grand Eras Otel'de iftar yemeği düzenledi. Başkan Reha Güven, yaptığı konuşmada, gelişmeler, ekonomik gelişmişlik ve rekabet gücü ile demokrasinin birbirinin olmazsa olmaz şartı olduğunu gösterdiğini söyledi.

Güven, "Biz de daha öngörülebilir, daha müreffeh, daha dayanıklı bir ekonomi ve güçlü bir Türkiye için tam ve güçlü bir demokrasi ve bunun teminatı olacak demokratik bir anayasa istiyoruz. Bunun için referandumda 'evet' diyoruz." dedi.

Konuşmasına, "Türkiye artık bölgesel bir güç, küresel aktör konumuna geliyor. Bunda ebetteki TUSKON'un ve bağlı derneklerin, gönüllü Türk müteşebbislerin dünyanın dört bir tarafında açtığı okulların ve bu okullarda görev yapan fedakar insanlarımızın büyük katkısı vardır." diye devam eden Reha Güven, tarihin, bu insanların fedakarlığını altın harflerle yazacağını kaydetti.

İftar yemeğine katılan Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu, AGİAD'ın çalışmalarından övgüyle söz ederek, iş dünyasını bir araya getirenlere teşekkür etti. Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz de "Bu değişiklik ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Halkın bilinçlendirilmesinde sivil toplum örgütlerinin katkıları şart. AGİAD'a bu desteğinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından en çok istihdam sağlayan, en çok ihracat yapan firmalara ve halı saha turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir