1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aile Merkez'inde Yıl Sonu Sergisi
Aile Merkezinde Yıl Sonu Sergisi

Aile Merkez'inde Yıl Sonu Sergisi

Ankara’nın Mamak Belediyesi Başak Aile Merkezi ve Yeşilbayır Aile Merkezi'nde meslek eğitimi alan kursiyerlerin hazırladığı yıl sonu sergisi törenle açıldı.

A+A-

Ankara’nın Mamak Belediyesi Başak Aile Merkezi ve Yeşilbayır Aile Merkezi'nde meslek eğitimi alan kursiyerlerin hazırladığı yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Açılışa AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Göktürk'ün eşi Serpil Göktürk, Akgül'ün eşi Zeliha Akgül, Meclis Üyesi Ayşe Ekici, AK Parti Mamak İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Demirbilek ve Mamak Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ertuğrul Ünlü katıldı.

HÜNERLER HOBİ VE MESLEK OLUYOR

Bir yıl süresince merkezde aldıkları eğitim sonrası ürettikleri birbirinden özel ürünleri sanatseverlerin beğenisine sunan kursiyerler, özellikle Anadolu motiflerini işledikleri eserlerle beğeni kazandı. Sergide Akgül ile sohbet edip fotoğraf çektiren hanımlar Aile Merkezlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Aile Merkezlerinin gittikçe büyüyen hünerli bir aile olduğunu kaydeden Akgül, hünerlerin hobiye ve mesleğe dönüştüğünü söyledi. Aile Merkezlerinin her geçen gün kendisini yenileyerek hizmet kalitesini yükselttiğini belirten Akgül, "Kurslarımızda kursiyerlerimiz becerilerine beceri katmıştır." ifadesini kullandı.

Göktürk de serginin hayırlı olmasını dileyerek, "İnsanımıza katkı sağlayan Aile Merkezi hizmetini vatandaşlarımızla buluşturan değerli başkanımızı ve ekibini kutlarım." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.