13 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 12385.61
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara -4°C

Ak Parti Bürosuna Ses Bombalı Saldırı

Ak Parti Bürosuna Ses Bombalı Saldırı
AK Parti'nin Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’na ses bombalı saldırı yapıldı.

AK Parti'nin Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’na ses bombalı saldırı yapıldı. Olay esnasında kapalı olan irtibat bürosunda ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çırpıcı Mahallesi 1. Taşocağı Sokağı üzerinde, giriş katta bulunan AK Parti’nin seçim irtibat bürosuna dün saat 22.30 sıralarında ses bombası atıldı. Olay esnasında kapalı olan ve içerisinde kimsenin bulunmadığı büronun ve çevredeki bazı evlerin camları kırıldı. Herhangi bir yaralanma olayının yaşanmadığı olayda saldırganlar kaçmayı başardı.

Olay sonrası çevreye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri detaylı araştırmada bulundu.

Saldırı esnasında büronun kepenklerinin kapalı olduğunu belirten AK Parti Zeytinburnu 1. Bölge Başkanı Hurşit Bekaroğlu olayda ölen ya da yaralananın bulunmadığını kaydetti. Türkiye’de artık bu tip terör olayları yaşamaması gerektiğini dile getiren Bekaroğlu, “Hepimiz kardeşiz. Partinin ne önemi var. Ha AK parti ha başka bir parti. Bu olaylar Türkiye’yi geri götürür” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir