AK Parti Antalya Kaş İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi tamamlandı. 2008 yılından itibaren ilçe başkanlığını yürüten Musa Yücel, kongre sonrasında görevini yeni seçilen Mutlu Ulutaş’a devretti.
Kaş Belediyesi Fevzi Gürsoy Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, ilçe başkanları, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, delegeler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kongreyle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “Bugün burada ilçe teşkilatımızın kurucu başkan ve üyeleri ile şimdiye kadar görev yapmış birçok arkadaşımız ile birlikte güzel bir kongre gerçekleştiriyoruz. 3 yıldır görev yapan ilçe başkanımız Musa Yücel ve ekibi, görevi yeni ekibe devrediyor. Kuruluşundan bugüne kadar Kaş’a hizmet için çalışan arkadaşlarımız, bundan sonra da yeni yönetime destek olacak ve hizmet için çalışmaya devam edecekler.” diye konuştu.
AK Parti Kaş İlçesi 4. Olağan Kongresi, konuşmaların ardından seçimlerin yapılmasıyla sürdü. 232 delegenin oy kullandığı kongrede tek listeyle seçime giren Mutlu Ulutaş başkanlığa seçildi.
Mutlu Ulutaş başkanlığında oluşan yeni yönetim şöyle: Sabri Ardıç, Mahmut Koçyiğit, Nihat Karal, Emin Koçak, Mustafa İçlek, Celal Korkut, Hacı İbrahim Uludağ, Mehmet Altaca, Bayram Zorlu, Ahmet Akçabelen, Süleyman Çelebioğlu, Mesut Uçar, Adem Alkış, Abdullah Yağmur, Ahmet Özaslan, Nuri Çırak, Okay Bilgin, Fırat Demirci, Serpil Ertaç, Zehra Sayar, Sibel Alboğa, Selih Usta, Şahin Karakaş, İlknur Özak"
CİHAN
