1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti onları unutmadı!
Ak Parti onları unutmadı!

Ak Parti onları unutmadı!

AK Parti'nin referandum kampanyası bugün Başbakan Yıldırım ve partililerin katılımıyla Arena Spor Salonu'nda başladı.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım’ın mıhteşem olacak dediği açılış töreninde, bugüne kadar AK Parti kampanyalarında imzası bulunan ve 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile şehit olan Erol Olçok da unutulmadı.

AK Parti'nin halk oylaması kampanya tanıtım toplantısının yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu içinde ve dışında, görevli 6 bin 500 polisle geniş güvenlik önlemleri alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, AK Parti'nin kampanya tanıtım toplantısı için planlanan güvenlik tedbirlerini dün gece 21.00 itibariyle uygulamaya başladı.

Salona girmek isteyen vatandaşlar, polis ekiplerince oluşturulan 3 arama noktasında üzerleri ve çantaları aranarak salona alındı. Dün gece 23.00 itibarıyla salona çıkan yollar, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait hafriyat kamyonları yerleştirilerek trafiğe kapatıldı. Güvenlik önlemleri kapsamında helikopterli bir ekip sürekli devriye uçuşu yaparken, atlı ve dedektör köpekli devriye timleri de salon çevresinde görev yapıyor.

Başbakan Binali Yıldırım'ın mıhteşem olacak dediği açılış töreninde, bugüne kadar AK Parti kampanyalarında imzası bulunan ve 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlerin darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile şehit olan Erol Olçok da unutulmadı.

SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.