1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti Ve Chp'lilerden Sağduyu Çağrısı
Ak Parti Ve Chplilerden Sağduyu Çağrısı

Ak Parti Ve Chp'lilerden Sağduyu Çağrısı

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ve yöneticilerle Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Neşet Çağlayan ve yöneticilerle Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki taraf da olaylar ile ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Her iki partinin yöneticileri de gösterilerde ortaya çıkabilecek provokasyona çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

CHP İlçe Başkanı Osman Uçar ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve beraberindekileri misafir etti. Ziyarette konuşan Milletvekili İsmail Aydın Gezi Parkı eylemleri ile ilgili olarak tüm kesimlere sağduyu çağrısında bulundu. Aydın, "Her eylemde ve etkinlikte olduğu gibi Gezi Parkı eylemlerinde de bazı provokatif eylemlere şahitlik ediyoruz. Bu tür eylemlerden tüm insanlarımız uzak durmalı." dedi.

"95 POLİS ARACI 30’UN ÜZERİNDE OTOBÜS YAKILDI"
Eylemin ya da protestonun demokratik bir hak olduğunu ancak 6 gündür devam eden olaylara bakınca ortaya çıkan bilançonun ortada olduğunu kaydeden Aydın, "Bugüne kadar 95 civarında polis aracı, 30’un üzerinde otobüs ateşe verilmiş. Buna ilave olarak normal vatandaşların da araçları ya da işyerleri zarar görmüş. Bu tür eylemlerde bu tür provokasyonlar çok tehlikeli ve üzücü sonuçlar doğurabilir." diye konuştu.

UÇAR: HERKESİN DİKKATLİ OLMASI GEREK

CHP İlçe Başkanı Osman Uçar ise AK Partililerin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gergin bir ortam olduğunu ve herkesin sağduyulu olması gerektiğini vurgulayan Uçar, "Hepimiz demokratik protesto ya da eylem hakkımızı kullanabiliriz. Ancak bunu yakmadan yıkmadan yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

Osman Uçar, bunca insanın karşı durduğu bir projeyi hayata geçirmeye çalışmanın kendilerince çok da doğru olmadığını sözlerine ekledi.
CİHAN

AK Parti ve CHP'lilerden sağduyu çağrısı

AK Parti ve CHP'lilerden sağduyu çağrısı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.