1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti'de seçim içinde seçim
AK Partide seçim içinde seçim

AK Parti'de seçim içinde seçim

Ak Parti Genel Merkezi, ilçe yönetim kurulu üyelerini de temayül (eğilim) yoklaması ile belirleyecek..

A+A-

İL ve ilçe kongrelerinin tek adayla yapılması talimatını veren Ak Parti Genel Merkezi, ilçe yönetim kurulu üyelerini de temayül (eğilim) yoklaması ile belirleyecek. İzmir’de nüfusu 100 bini geçen ilçelerde teşkilatın eğilimi seçimle belirlenerek, yönetim oluşturulacak.

AK Parti İzmir’de ilçe kongrelerine 8 Kasım Cumartesi günü Kemalpaşa ile başlayacak, takvim 28 Aralık’ta Karabağlar ile sona erecek. Kongrelere İzmir Koordinatörü olan Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de katılacak. İl yönetiminin, ilçelerdeki aday sayısını teke düşürme çalışmaları sürerken Genel Merkez, nüfusu 100 bini geçen ilçelerde yönetim kurulu üyelerinin teşkilat içinde yapılacak temayül ile belirlenmesini istedi. Buna göre Ödemiş Karabağlar, Karşıyaka, bornova, Buca, çiğli ve Bayraklı ilçelerinde parti üyelerine "İlçe yönetim kuruluna kimler girsin" diye sorulacak. Teşkilatın desteğini alanlar, yönetimlerde yer bulacak, ilçe başkanı o üyelerle çalışacak.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, temayül için Genel Merkez’in takvim belirleyeceğini belirterek, "Partiyi seçime taşıyacak kadroların oluşumunda çok titiz çalışıyoruz. Yönetim kurulu üyeleri bile teşkilata sorulacak, en çok destek alanlar yönetici olacak. İzmir’de seçimde başarılı olabilmek için emek harcayacağız. En büyük emeği de teşkilat verecek. teşkilat ne derse o olacak" dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.