20 Ağustos 2026
Altın 6909.07
BIST 14458.98
Dolar 47.9466
Euro 56.1047
Sterlin 65.0227
Ankara 17°C

Ak Parti'li Arıcı: Türkiye, 13 Eylül Sabahı Daha Güzel Ve Yaşanabilir Olacak!

Ak Parti'li Arıcı: Türkiye, 13 Eylül Sabahı Daha Güzel Ve Yaşanabilir Olacak!
AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Demre ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında niçin 'evet' demeleri gerektiğini anlattı.

Türkiye için önemli tarihler arasında yer alan 12 Eylül'de gerçekleştirilecek anayasa referandumuna sayılı günler kala AK Parti milletvekillerinin seçim bölgelerindeki çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın Demre ilçesinde belediye meydanında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Abdurrahman Arıcı, vatandaşlara referandum paketinin içeriğini anlattı. Milletvekili Arıcı burada yaptığı konuşmada, "Ben 59 yaşındayım ve hayatımda 5 defa darbe gördüm. 1960'ta 9 yaşındaydım. 1971'de asker olarak o sıkıntıları yaşadım. 12 Eylül 1980'i, 28 Şubat'ı ve 27 Nisan'ı ben yaşadım, millet olarak bizler yaşadık. Ben inanıyorum ki 13 Eylül sabahı Türkiye daha güzel ve daha yaşanabilir bir Türkiye olacaktır." dedi. Arıcı, değişiklik paketinde bulunan 26 maddenin 24 tanesinin bireysel hak ve özgürlüklerle alakalı olduğunu anlattı.

Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki AK Partililer daha sonra Demre Emniyet Müdürlüğü, Çayağzı Tekneciler Kooperatifi, Demre Ziraat Odası ile Belören köyünü ziyaret etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir