09 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 26°C

AK Partili Kılıç: "Elbistan'da Yüzde 70 Oranında 'EVET' Oyu Bekliyoruz"

AK Partili Kılıç: "Elbistan'da Yüzde 70 Oranında 'EVET' Oyu Bekliyoruz"
AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç, referandumda Elbistan'dan yüzde 70 evet oyu beklediklerini söyledi.

Türkiye 12 Eylül'de Anayasa değişiklikleri ile ilgili olarak sandık başına gidecek. Referandum süreci başladı. Liderler il il gezerek neden 'evet' ya da neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlatarak destek istiyor.

Referandum ile ilgili olarak görüş belirten AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Bünyamin Kılıç, 12 Eylül tarihinde yapılacak oylamada Elbistan genelinde yüzde 70 oranında 'evet' oyu beklediklerini ifade etti. Referandum çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Kılıç, "Elbistan genelinde referandum sürecinde yüzde 70 oranında bir evet oyu bekliyoruz. MHP'nin tabanından da yeni Anayasa ile ilgili olarak evet oyu vereceklerin olduğunu biliyoruz. Seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Köy gezilerine başlayacağız. Bu konuda hazırlıklarımızı tamamladık." diye konuştu.

Halk toplantılarının sürdüğünü belirten Kılıç, "Referandum ile ilgili dokümanlar bizlere ulaşıyor. Halk toplantılarımız sürüyor. Toplantılar oldukça faydalı geçiyor." görüşünü aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir