19 Ağustos 2026
Altın 6710.59
BIST 14085.87
Dolar 47.9308
Euro 55.6126
Sterlin 64.9966
Ankara 20°C

Ak Parti'li Tunçak: Burs Konusundaki Sıkıntıların Üstesinden Geleceğiz

Ak Parti'li Tunçak: Burs Konusundaki Sıkıntıların Üstesinden Geleceğiz
AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, öğrencilere verilen bursların, ana muhalefet partisi CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvuruyla iptal edildiğini belirterek, "Bu sorunun üstesinden geleceğiz." dedi.Tunçak, par

Tunçak, partisinin Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıda üniversite öğrencileriyle buluştu. Tarihi Merinos Tren İstasyonu Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Tunçak, genç yaşta siyasete başlayıp farklı kademeler de görev yaptıktan sonra genç yaşta milletvekili olduğunu hatırlattı.

12 Eylül'de yapılan referandumda değişen anayasa maddelerinin uygulamaya girmesiyle ülkenin büyük bir adım atmış olacağını dile getiren Tunçak, daha geniş kapsamlı bir değişiklik yapılmasının kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Başörtüsü meselesini de kısa bir zaman çerçevesinde çözmek istediklerini belirten Tunçak, "Bu meselede tam bir toplumsal mutabakat sağlanması gerekiyor. Bunu da sağlamak bizim işimiz." diye konuştu.

Öğrencilere verilen bursların ana muhalefet partisinin Anayasa Mahkemesi'ne başvurusuyla iptal edildiğini hatırlatan Tunçak, bu değişiklikle sorunun üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi.

Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu ise bu şekilde öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sorunları konuşmayı planladıklarını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir