1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akıl Hastalarından 'Hayatın Peşinden' Sergisi
Akıl Hastalarından Hayatın Peşinden Sergisi

Akıl Hastalarından 'Hayatın Peşinden' Sergisi

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akıl ve Ruh Sağlığı Kliniği’nde tedavi gören 150 hasta ile çalışanlarının hazırladığı sergi büyük beğeni topladı.

A+A-

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akıl ve Ruh Sağlığı Kliniği’nde tedavi gören 150 hasta ile çalışanlarının hazırladığı sergi büyük beğeni topladı. Ahşap ve seramik boyama ile takı tasarımlarından oluşan 350 eser, ayrıca satışa sunulacak.

Kayseri Forum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen sergiyi Kayseri Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Kayseri Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bayar Özsoy, Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan, Halk Sağlığı Müdürü Yunus Karadağ ile çok sayıda davetli ziyaret etti.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İbrahim Özcan yaptığı açıklamada, geleneksel hale gelen serginin bu yıl 4.’sünü açtıklarını söyledi. 150 hasta ve çalışanların yaptığı eserlerin sergilendiğini ifade eden Özcan, sergide bulunan 350 eserin de satılacağını açıkladı. Özcan, “Psikiyatri hastalarının tedavisinde ilacın yanında bu tür etkinliklerin de büyük faydası var. Bu ve benzeri uğraşılar ile hastalarımız sağlıklarına daha kısa sürede kavuşmakta ve hoşça vakit geçirmektedirler." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.