21 Ağustos 2026
Altın 7095.38
BIST 14496.11
Dolar 48.058
Euro 56.1542
Sterlin 65.3667
Ankara 34°C

Akşehir-Eber Gölleri Koruma Birliği Toplandı

Akşehir-Eber Gölleri Koruma Birliği Toplandı
Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, 2010 yılı 1. Olağan Toplantısı Akşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.
Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, 2010 yılı 1. Olağan Toplantısı Akşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. 21 üyesi bulunan birliğin toplantısına 17 belediye başkanı katılırken, Bolvadin, Ortaköy, Doğrugöz ve Büyükkarabağ Belediye başkanları toplantıya katılmadı.

Akşehir Belediye Başkanı Op. Dr. Mustafa Baloğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Birlik Encümeni, Plan Bütçe Komisyonu ve Denetim Komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı.

Birlik Encümenliği'ne Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Zekeriya Ölmez, Altuntaş Belediye Başkanı Ahmet Çakar, Plan Bütçe Komisyonu'na Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Engili Belediye Başkanı Karatay Selçuk Şehirli, Altuntaş Belediye Başkanı Ahmet Çakar, Denetim Komisyonu üyeliğine ise Atakent Belediye Başkanı Mustafa Zeybek, Gölçayır Belediye Başkanı H. Cavit Kılınç, Reis Belediye Başkanı Mevlüt İbiş seçildi.

Toplantı gündeminin bir diğer maddesi olan Ilgın ve Doğanhisar belediyelerinin Katı Atık Bertaraf Tesisi Projesi'nden faydalanabilmesi kapsamındaki başvuruları birlik tarafından görüşülerek onaylandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir