Mobese kamera sistemi için maddi kaynak arayışına giren Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, Garnizon Komutanı Albay Osman Arıduru, Belediye Başkanı Mustafa Baloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Atçıl ve İlçe Emniyet Müdürü Ata Akman'dan oluşan heyet ziyaretlerine devam ediyor.
Heyet son olarak Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD)'ne yaptığı ziyarette mobese kamera sistemi için katkıda bulunmasını istedi.
Bu konuda duyarsız kalmayacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gümüş, "Dernek olarak bize düşen 10 bin TL yi Akşehir için vermeye hazırız. Akşehir'imizin güzide protokolünü ağırlamaktan çok memnun olduk. Gereken yardımı yapacağız." şeklinde konuştu.
Daha önce yapılan ziyaretler neticesinde, Akşehir Ticaret Odası (ATSO) 20 bin TL, Akşehir Sarraflar Odası 10 bin TL, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi 6 bin TL, Ticaret Borsası 10 bin TL, Ziraat Odası Başkanı 15 bin TL, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatifi 10 bin TL, Güven Taşıyıcılar Kooperatifi 8 bin TL, Şoförler Odası Başkanlığı 2 bin TL ve son olarak Akşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) 10 bin TL bağışta bulundu.
(CİHAN)