21 Ağustos 2026
Altın 7144.05
BIST 14514.82
Dolar 48.0445
Euro 56.1583
Sterlin 65.5782
Ankara 31°C

Alanya'da 55 Bin Öğrenci Karne Aldı

Alanya'da 55 Bin Öğrenci Karne Aldı
Antalya'nın Alanya ilçesinde köy ve belde okullarında toplam 55 bin öğrenci karne aldı. Kaymakam Hulusi Doğan, dönem içerisinde en fazla kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi. Alanya Kaymak

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Hidayet Görgün İlköğretim Okulu öğrencilerine karne verdi. 2009-2010 eğitim öğretim yılının ilk dönemini geride bırakan öğrencilerin yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmelerini söyleyen Kaymakam Doğan, "Zihin yorgunluğundan kurtulmanın en iyi yöntemi kitap okumaktır. Tatilinizi kitap okuyarak geçirin. Sizin okumaktan başka işiniz yok. Her gün bir kitap bitirin." diye konuştu. Doğan, dönem içerisinde en fazla kitap okuyan öğrencileri tebrik edip ödüllendirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinden kaynaklanan problemin çözüldüğünü belirten Alanya Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, ilçedeki bütün okullarda karne verildiğini söyledi.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir