1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alanya'da Sabahlara Kadar Eylem Sürdü
Alanyada Sabahlara Kadar Eylem Sürdü

Alanya'da Sabahlara Kadar Eylem Sürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup vatandaş, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar için sabah saatlerine kadar eylem yaptı..

A+A-

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup vatandaş, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar için sabah saatlerine kadar eylem yaptı. Eylemde tahrik edici sloganlar atılmasına rağmen olay çıkmadı. Bazı eylemcilerin çevreyi kirletip alkol kullanarak destek verdiği eylem, sabah saatlerinde polisin sağduyulu hareket etmesiyle olaysız sonlandı.

Alanya'da Taksim olaylarına destek için dün akşam toplanan yaklaşık 3 bin kişi, protestolarının ardından AK Parti ilçe binasına doğru yürüdü. Burada toplanan bir grup genç hükümet aleyhinde sloganlar attıktan sonra tekrar Atatürk anıtı önünde toplandı. Bir grup genç ise Atatürk Caddesi'ni kapattı. Polis, trafik akışını farklı yolları kullanarak sağladı. Eylemciler, 'Biber gazı kullansana, biber gazı bizde kafa yapıyor' slogan atıp tahrik edici hareketlerde bulundu. Buna rağmen polis herhangi bir müdahalede bulunmadı. Sabah saatlerine kadar 50 civarında genç eylemlerini sürdürdü. İçilen suyun plastik petleri atılarak çevrenin kirletildiği gözlenirken, eylemde bazı gençlerin de alkollü olması dikkat çekti! CİHAN

Alanya'da sabahlara kadar eylem sürdü

Alanya'da sabahlara kadar eylem sürdü

Alanya'da sabahlara kadar eylem sürdü

Alanya'da sabahlara kadar eylem sürdü

Alanya'da sabahlara kadar eylem sürdü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.