30 Ekim 2026
Altın 6409.5
BIST 11165.44
Dolar 49.9411
Euro 55.8518
Sterlin 66.5692
Ankara 10°C

Alaplı'da Dükkânların İhalesi Yapıldı

Alaplı'da Dükkânların İhalesi Yapıldı
Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, yüklenici firma kanalıyla inşaatına başlayacağı dere boyu güzergâhındaki çarşı dükkânlarının ihalesi yapıldı.

Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, yüklenici firma kanalıyla inşaatına başlayacağı dere boyu güzergâhındaki çarşı dükkânlarının ihalesi yapıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, 12 Şubat Salı günü yapılan ihaleye 6 firmanın katıldığını ve kapalı zarf usulüyle alınan tekliflerin bir hafta içinde değerlendirilerek, sonucun açıklanacağını bildirdi.

Çimenoğlu, her biri 22,5 metrekare kapalı alana sahip 57 dükkân için yapılan ihaleyi alacak yüklenici firmaya, sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacağını ve inşaat çalışmalarının da sözleşme gereği 150 günde bitirileceğini bildirdi. Yapılacak yeni dükkânların ilçeye ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Yeni yapılacak dükkânlar, ilçemizin çehresini de değiştirecek.“ dedi.
CİHAN

Alaplı'da dükkânların ihalesi yapıldı

Alaplı'da dükkânların ihalesi yapıldı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir