Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek, şehit anneleri ve eşlerinin Anneler Günü’nü kutladı.
Zihni Aldırmaz, Şehit Aileleri Derneği’ne eşi Serpil Aldırmaz ile birlikte gitti. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt’un karşıladığı Zihni Aldırmaz, burada yaptığı konuşmada annesini uzun yıllar önce kaybettiğini belirterek, “Sizinle birlikte olmak benim için çok önemli. Bir inceleme için İstanbul’daydım. Burada olabilmek için programı ona göre yaptım ve uçaktan inip buraya geldim. Sizleri annem olarak kabul ediyorum. Biz bir aileyiz ve sizler bizim için çok önemlisiniz. Bu ailenin büyükleri sizlersiniz. Evladınızın yerini doldurmaz, ama bizi de evladınız olarak kabul edin.” şeklinde konuştu.
Şehit Aileleri Derneği, törende Zihni Aldırmaz’a çiçek ve plaket verdi. Aldırmaz da tüm annelerin tek tek hatırını sordu, çeşitli hediyeler verdi. Törende ayrıca tüm şehitler için Kur’an okundu.
HUZUREVLERİ DE ZİYARET EDİLDİ
Zihni Aldırmaz ve eşi daha sonra Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ne gitti. Burada Aldırmaz’ı Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez karşıladı. Buradaki tüm yaşlılarla tek tek ilgilenen ve hal-hatır soran Zihni Aldırmaz ve eşi, yaşlıların Anneler Günü’nü kutladı, hediyeler verdi.
Anneler Günü dolayısıyla yaşlıların gönlünü alan Zihni Aldırmaz’ın son durağı Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Huzurevi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Zihni Aldırmaz, buradaki yaşlılara da hediye vermeyi ihmal etmedi. Aldırmaz, burada yaptığı konuşmada, “Yanınızda olmak mutluluk verici. Hepinizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.
YENİ ANNE OLANLAR DA UNUTULMADI
Büyükşehir Belediyesi yeni doğum yapan kadınların Anneler Günü’nü kutlamayı ihmal etmedi. Aldırmaz’ın talimatı ile hazırlanan hediyeler Döşeme Mahallesi’nde bulunan Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gönderildi. Büyükşehir Belediyesi personeli, hazırlanan hediyeleri burada kalan annelere dağıtılmak üzere hastane yetkililerine teslim etti. CİHAN

