17 Aralık 2025
Altın 5936.881
BIST 11348.83
Dolar 42.6907
Euro 50.1151
Sterlin 57.1928
Ankara -1°C

Aliağa'da bir limanda 25,8 kilogram kokain ele geçirildi

Aliağa'da bir limanda 25,8 kilogram kokain ele geçirildi
Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Aliağa'da bir limanda gerçekleştirilen operasyonda, 25,8 kilogram kokain ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre;

izmir-001.jpg

İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'ne bağlı Aliağa Bölge Amirliği ekipleri, Ekvator'dan Türkiye'ye deniz yoluyla gelen bir konteyneri şüpheli buldu.

Konteyner X-ray taramasına sevk edildi. Tarama sonucunda bazı bölgelerde şüpheli yoğunluklar görüldü.

Narkotik dedektör köpeklerinin de dahil olduğu aramada, uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen paketler tespit edildi. Uyuşturucu analiz kitleriyle yapılan ölçümlerle maddenin kokain olduğu belirlendi. Konteynerde 25,8 kilogram kokain ele geçirildi.

Olaya yönelik soruşturma, Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor..

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir