16 Aralık 2025
Altın 5901.458
BIST 11348.83
Dolar 42.6986
Euro 50.2969
Sterlin 57.3868
Ankara 6°C

Alman Gemi, Alanya'ya 564 Yolcu Getirdi!

Alman Gemi, Alanya'ya 564 Yolcu Getirdi!
Alman Phoenıx şirketine ait Bahama bandıralı Amadea adlı yolcu gemisi, 564 yolcusuyla Antalya'nın Alanya ilçesine geldi. Alanya Limanı'na gelen lüks geminin yolcuları, ilçenin sahil ve turistik yerlerini gezmek için tura çıktı.

Çoğunluğu Alman olan Avrupalı turistleri taşıyan lüks yolcu gemisi Amadea, sabah saatlerinde Rodos Adası'ndan Alanya'ya geldi. Polis, geminin yanaştığı saatlerde çevrede güvenlik önlemleri aldı. 193 metre uzunluğunda, 29 bin grosstonluk lüks yolcu gemisinde 260 mürettebat ve 564 yolcu bulunduğu öğrenildi.

Gemiden inen, çoğunluğu Alman, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden turistler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı turistler şehir turuna çıktı, bazıları da İskele Caddesi'nde alışveriş yaptı. Bazıları da UNESCO aday listesine girmek için baş vurulan Alanya Kalesi'ne çıktı. Geminin akşam saatlerinde Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki Paphos Limanı'na gitmek üzere Alanya Limanı'ndan hareket edeceği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir