27 Mart 2026
Altın 6495.18
BIST 12433.5
Dolar 44.3489
Euro 51.3612
Sterlin 59.3752
Ankara 1°C

Almanya tek tip kıyafetten rahatsız oldu!

Almanya tek tip kıyafetten rahatsız oldu!
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schäfer, FETÖ'cü darbecilere tek tip kıyafet uygulaması getirilmesinden rahatsız olduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Nazi" benzetmesi yapmasından rahatsız olan Almanya, skandal bir çıkışta bulunarak yine FETÖ'cü hainlere destek çıktı.

DARBECİLER İÇİN ÜZGÜN

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüdü Martin Schafer, darbe girişiminde bulunan hainler için uygulanması gündemde olan tek tip kıyafet konusunu eleştirirken "nazi" benzetmesi yaptı.

"NAZİ UYGULAMASI GİBİ"

Schafer, "Şahsen bir Alman olarak bana Almanya'daki kötü bir döneme dair kötü hatıraları uyandıran şeyler yapmasını dikkat çekici buluyorum" diye konuştu.

CHP DE RAHATSIZ OLMUŞTU..

Daha önce CHP de FETÖ'cü hainlere giydirilecek olan tek tip kıyafetle ilgili rahatsızlığını dile getirmişti../Sabah

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir