17 Aralık 2025
Altın 5932.633
BIST 11269.47
Dolar 42.7169
Euro 50.0894
Sterlin 56.9546
Ankara 5°C

Als Hastası Nihat Öğretmen Evinde Ziyaret Edildi

Als Hastası Nihat Öğretmen Evinde Ziyaret Edildi
24 Kasım Öğretmenler Günü, Aydın'ın Söke ilçesinde de kutlanıyor. Resmi törenlerin dışında saygı ziyaretleri de yapılıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü, Aydın'ın Söke ilçesinde de kutlanıyor. Resmi törenlerin dışında saygı ziyaretleri de yapılıyor. Bu kapsamda ALS hastalığına yakalanması üzerine Seyda Fırat İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar/Resim öğretmenliğinden emekli olmak zorunda kalan Uzman Öğretmen Nihat Korkmaz, Yenicami Mahallesi'ndeki evinde ziyaret edildi. Ziyarete Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Şube müdürleri Hüseyin Varol ve Yaşar Ünal, Söke Öğretmenevi Müdürü Mustafa Ada ve Söke Kız Meslek Lisesi Müdürü Şükrü Özçelik katıldı.

Ziyarette Nihat öğretmen ve ailesine çiçek verilerek Öğretmenler Günü kutlandı. Beş yıldır ayağa kalkamayan ve solunum cihazına bağlı bir yaşam sürdüren, el, kol ve diğer hareketleri yapamayan, konuşma yetisini kaybetmiş olarak hayata tutunmaya çalışan Nihat öğretmenin eşi Cennet Aysun Korkmaz, özel iletişim yöntemleri geliştirmiş. Bu özel gün anısına Nihat öğretmenin zor şartlarda yazdırdığı mesajlar, tıp fakültesi öğrencisi olan oğlu Ahmet Emin ve kızı Perihan Merve tarafından misafirlere okundu.

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilgi tarafından Nihat Korkmaz'ın Öğretmenler Günü kutlandı. Şube Müdürü Varol da günü kutlayıp uzun yıllar süren tedavi sürecinde sabırla sürdürdükleri destek için aileyi kutlayarak teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir