1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ameliyat sonrası ölen kadın toprağa verildi
Ameliyat sonrası ölen kadın toprağa verildi

Ameliyat sonrası ölen kadın toprağa verildi

İZMİR'deki bir özel hastanede fıtık ameliyatı olduktan sonra fenalaşıp hayatını kaybeden 29 yaşındaki Atike Vural, otopsinin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı!

A+A-

İzmir Konak İlçesinde oturan iki çocuk annesi 29 yaşındaki Atike Vural, bir süre önce bel fıtığı rahatsızlığından tedavi görmeye başladı.

Durumunun düzelmemesi üzerine de Atike Vural, geçen çarşamba günü özel bir hastanede ameliyata alındı. Yaklaşık iki saat süren operasyonun ardından Vural, narkozun etkisinin geçmesiyle birlikte servisteki odasına yatırıldı.

Ameliyattan 23 saat sonra fenalaşan Atike Vural, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Burada doktorların çabalarına rağmen Atike Vural, hayatını kaybetti. Vural'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları büyük üzüntü yaşadı..

Genç kadının İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde şoförlük yapan kocası Erhan Vural, eşinin ölümünde hastanenin kusurlu olduğunu ileri sürerek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Atike Vural'ın cenazesi, savcının talimatıyla kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.