17 Aralık 2025
Altın 5937.516
BIST 11286.02
Dolar 42.7199
Euro 50.0836
Sterlin 57.0109
Ankara 7°C

Anaokulu Öğrencilerine Çevre Eğitimi

Anaokulu Öğrencilerine Çevre Eğitimi
Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Hülya Kuş, Cebesoy İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi verdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Hülya Kuş, Cebesoy İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi verdi.
Çevrenin korunmasına yönelik önce velilere daha sonra da öğrencilere yönelik verilen eğitim çalışmalarında özellikle ambalaj ve atıkların geri kazandırılması için neler yapılması gerektiğinin anlatıldığını belirten Hülya Kuş, bu tür eğitim faaliyetlerinin bir program dahilinde diğer okullarda da devam edileceğini bildirdi.

Hülya Kuş, “Geçmişten miras aldığımız ve geleceğe emanetimiz olan çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar kapsamında Cebesoy İlkokulu ve Anaokulu’nda eğitim çalışması gerçekleştirdik. Önce velilere sonra da öğrencilere eğitim verdik. Özellikle atık pillerin, kızartmalık atık yağların ayrı toplanmasının önemini, bu atıkların çevreye verdiği zararları anlattık. Çevrenin korunması için sadece yükümlülükleri olan resmi kurum ve kuruluşların değil, çocukların ve velilerin de üzerine düşen sorumlulukların ne kadar önemli olduğu ifade edildi. Yine veli ve öğrencilere belediyemizin çevrenin korunması adına yaptığı çevresel faaliyetler hakkında bilgi verildi.” dedi.
CİHAN

Anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi

Anaokulu öğrencilerine çevre eğitimi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir