1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Anavatan Partisi Eski Genel Sekreteri Doğan, Ak Parti'ye Katıldı
Anavatan Partisi Eski Genel Sekreteri Doğan, Ak Partiye Katıldı

Anavatan Partisi Eski Genel Sekreteri Doğan, Ak Parti'ye Katıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde Anavatan Partisi eski Genel Sekreteri Muharrem Doğan ile Saadet Partisi (SP) Midyat eski ilçe ve belde teşkilat üyeleri AK...

A+A-

Mardin’in Midyat ilçesinde Anavatan Partisi eski Genel Sekreteri Muharrem Doğan ile Saadet Partisi (SP) Midyat eski ilçe ve belde teşkilat üyeleri AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı. Eski partililer, katılımlarını AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler’e bildirerek kamuoyuna ilan etti.

22’nci Dönem eski ANAP Mardin Milletvekili Muharrem Doğan, AK Parti milletvekili adayı Muammer Güler beraberindeki partilileri bürosunda ağırladı.

Daha ileri bir demokrasi için AK Parti'ye katıldıklarını belirten Doğan, “Bizim amacımız Türkiye’nin da ileri bir safhaya getirilmesidir. Daha ileri bir demokrasidir. Huzur ve istikrarın daha çok sağlanması ayrıca milletin ihtiyacı olan sivil anayasanın bir an evvel hayata geçirilmesidir." dedi.

Katılımdan dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler ise “Bu gün güçlerini bizlerle birleştiren CHP ve ANAP kökenli kardeşlerimizi ziyaret etmekten ve bizleri karşılamalarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu. Midyat’ta herkesin güç birliği yaptığının altını çizen Güler, “Burada unutulmayacak tek şey var, Midyat’ta güçlerin tümüyle birleşmiş olması ve bu güzün beraberinde getireceği berekettir.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun yanı sıra AK Parti 5. sıra milletvekili adayı Edip Demirdağ, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi, köy muhtarları, belde başkanları ve partililer de hazır bulundu.

SP İLÇE TEŞKİLATI AK PARTİ'YE GEÇTİ

Gerçekleştirilen katılımın ardından SP eski ilçe başkanı ve üyeleri Seçim Koordinasyon Merkezi'nde AK Parti milletvekili adayı Muammer Güler’e AK Parti'ye katıldıklarını bildirdi.

Katılım törenlerinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.