Anadolu Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (ANÇADER)'nin, İŞKUR destekli düzenlediği kasiyerlik eğitimi sona erdi. ANÇADER Eğitim Merkezi'nde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.
ANÇADER Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk, ANÇADER Eğitim Merkezi'nde yapılan sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, dernek olarak 'kurs bitti işimiz bitti' gibi bir düşüncelerinin olmadığını bildirdi.
Kursiyerlerin, hem çalışma hayatlarıyla ilgili hem sosyal hayatlarıyla ilgili derneğin yapabileceği tüm konularda her zaman yardım ve desteğe hazır olduklarını belirten Öztürk, bu kursların devam edeceğini bildirdi. Öztürk, dereceye girenlere belgelerini takdim etti.
Katılımcılar, bu kursun kendileri için çok önemli olduğunu ve iş ararken avantaj sağladığını belirterek, eğitim süresince herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti. CİHAN
Kaynak: