1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ankara terminalinde bayram yoğunluğu geç saatlerde de sürüyor
Ankara terminalinde bayram yoğunluğu geç saatlerde de sürüyor

Ankara terminalinde bayram yoğunluğu geç saatlerde de sürüyor

9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesinde memleketlerine ve ailelerinin yanına gitmek üzere AŞTİ’ye gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturmaya devam etti.

A+A-

Cuma gününden itibaren 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesinde memleketlerine ve ailelerinin yanına gitmek üzere AŞTİ’ye gelen vatandaşlar, günün geç saatlerinde yoğunluk oluşturmaya devam etti.

Günlük ortalama 3 bin civarında otobüs giriş çıkışına ev sahipliği yapan ve 135 bin yolcunun yararlandığı AŞTİ’de bayram öncesinde firmaların ek seferleri ile bu sayıların daha da arttığı yetkililer tarafından ifade edildi.

“Umulmadık bir yoğunluk var”

Otogarlarda bayram yoğunluğu olduğunu belirten otobüs şoförü Kadir Sunal, “Ummadığımız bir yoğunluğumuz var. Bu durumda inşallah rahatlıkla başarılı olur, kazasız geçeceğine inanıyoruz. Sürücülerin dikkat etmesini temenni ediyorum. Bayram yoğunluğunda çok zor durumlar geçiriyoruz. Küçük araçlar, taksilerde çok yoğun bir acemilik var. Büyük araçların tır, kamyonların önlerinde ve arkalarında dikkatli olmaları ve hatta şu anda bugün için gelirken benim önümde gerçekleşen bir trafik kazasında 4, 5 aracın zincirleme kazasını gördüm. Çok dikkatli olmaları ve bayram yoğunluğunda dikkatlerinin dağılmamalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.