17 Aralık 2025
Altın 5929.249
BIST 11263.42
Dolar 42.7179
Euro 50.0618
Sterlin 56.9218
Ankara 7°C

ANNELERİNE ‘İYİLİK’ HEDİYE ETTİLER

ANNELERİNE ‘İYİLİK’ HEDİYE ETTİLER
Ufuk Okulları öğrencileri, bu yıl Anneler Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı.

Ufuk Okulları öğrencileri, bu yıl Anneler Günü’nü farklı bir etkinlikle kutladı. Annelerine bir iyilik hediye etmek isteyen öğrenciler, Sudan başta olmak üzere Afrika’nın çeşitli ülkelerindeki katarakt hastası çocukların tedavisi için para topladı. Toplanan paralar Kimse Yok mu Derneği aracılığı ile bu ülkelere gönderildi.

Anneler Günü’nde çocuklar, annelerini bir hediye alarak sevindirirken, Ufuk Okulları öğrencileri annelerine bu yıl iyilik hediye etti. Kimse Yok mu Derneği’nin organizasyonunda, çocuklar 150 katarakt hastasını tedavi ettirecek para topladı. Başta Sudan olmak üzere Afrika’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve katarakt hastası olan çocuklara yardım etmek amacıyla başlatılan kampanyayla çocuklar, yaklaşık 15 bin dolar topladı.

Öğrenciler, bu yıl annelerine verecekleri en büyük hediyenin ‘iyilik’ olduğunu hatırlattı. “Katarakt hastası çocukların da annelerini görmesini istiyoruz.” diyen çocuklar, annelerine de seslenerek , “Anneciğim bu yıl sana bir iyilik hediye etmek istedim. Para toplayarak oradaki çocuklara göndereceğim ve onların da ameliyat olmasını isteyeceğim.” dedi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir