19 Ağustos 2026
Altın 6715.02
BIST 14193.69
Dolar 47.9361
Euro 55.6528
Sterlin 64.8774
Ankara 28°C

Antalya, Aile Hekimliğine Geçmek İçin Gün Sayıyor

Antalya, Aile Hekimliğine Geçmek İçin Gün Sayıyor
Antalya'da aile hekimliğinin uygulanması için sayılı günler kaldı. Sağlık İl Müdürü Âdem Bilgin, Antalya'da 2010'nun son aylarında aile hekimliğinin uygulanmaya başlayacağını söyledi. AK Parti İl K

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve Yönetim Kurulu üyeleri görevine yeni başlayan Sağlık İl Müdürü Âdem Bilgin'i ziyaret etti. Âdem Bilgin'e yeni görevinde başarı dileyen Gökçen Enç, "Sağlıkta dönüşüm projesinin başarıya ulaşması ve vatandaşın memnuniyeti her platformda dile getirilmektedir. AK Parti iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli adımlar atılmıştır. Sizlere şahsım ve yönetimim adına yeni görevinizde başarılar dilerim." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık İl Müdürü Âdem Bilgin de Antalya'da aile hekimliğinin 2010 yılının son aylarında tamamen uygulamaya başlanacağını belirtti. Bilgin, "Yaşanan bazı aksaklıklar ve şikâyetlerin çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Antalya'da sağlık hizmetlerini daha da yaygınlaştıracağız." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir