Antalya Büyükşehir Belediyesi, eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem İpekçi'nin adını taşıyacak yeni bir yarışma düzenleyecek. Mart ayında olması planlanan 'İsmail Cem TV Ödülleri' en iyi televizyon dizilerini ve programlarını ödüllendirecek.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akaydın, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne emeği geçenlere teşekkür yemeği verdi. Yemeğe, Festival Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri, başkan danışmanları çeşitli şirketlerin yöneticileri katıldı.
Larda Barut Otel'deki yemekte konuşan Mustafa Akaydın, "Antalya'nın değil, Türkiye'nin gözünü üzerimizdeydi. Akılla, zekâyla, yetenekle festivali başardık." dedi.
Akaydın, gelecek döneme yönelik sürpriz hazırlığı içinde olduklarını söyledi. Akaydın, bu sürprizlerden ilkinin "İsmail Cem TV Ödülleri" olacağını duyurdu. Antalya'nın kültür sanatla yaşayan bir şehir olacağını belirten Başkan Akaydın, 46. festivalin isimsiz kahramanlarını da unutmayacaklarını sözlerine ekledi. (CİHAN)
