17 Şubat 2026
Altın 6911.16
BIST 12433.5
Dolar 43.7307
Euro 51.7719
Sterlin 59.033
Ankara 8°C

Antalya, Sinemadan Sonra Tv Dünyasının Yıldızlarını Da Ödüllendirecek

Antalya, Sinemadan Sonra Tv Dünyasının Yıldızlarını Da Ödüllendirecek
Altın Portakal'ı geride bırakan Antalya, sinemadan sonra televizyon dünyasının da en iyilerini ödüllendirecek. Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem İpekçi'nin adını taşıyacak yeni bir yarışma düzenleyecek. Mart ayında olması planlanan 'İsmail Cem TV Ödülleri' en iyi televizyon dizilerini ve programlarını ödüllendirecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akaydın, 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne emeği geçenlere teşekkür yemeği verdi. Yemeğe, Festival Yürütme Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, AKSAV Yönetim Kurulu üyeleri, başkan danışmanları çeşitli şirketlerin yöneticileri katıldı.

Larda Barut Otel'deki yemekte konuşan Mustafa Akaydın, "Antalya'nın değil, Türkiye'nin gözünü üzerimizdeydi. Akılla, zekâyla, yetenekle festivali başardık." dedi.

Akaydın, gelecek döneme yönelik sürpriz hazırlığı içinde olduklarını söyledi. Akaydın, bu sürprizlerden ilkinin "İsmail Cem TV Ödülleri" olacağını duyurdu. Antalya'nın kültür sanatla yaşayan bir şehir olacağını belirten Başkan Akaydın, 46. festivalin isimsiz kahramanlarını da unutmayacaklarını sözlerine ekledi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir