21 Ağustos 2026
Altın 7137.3
BIST 14514.82
Dolar 48.0499
Euro 56.1763
Sterlin 65.6392
Ankara 31°C

Antalya Oto Tamirciler Odası'ndan Ar-ge Merkezi

Antalya Oto Tamirciler Odası'ndan Ar-ge Merkezi
Antalya Oto Tamirciler Odası tarafından Çıraklık Eğitim Merkezi'nde açılan Ar-Ge Uygulama Merkezi, oto tamircilerinin araçlardaki arızaların tespitini kolaylaştıracak. Sanayi esnaf

Sanayi esnafının ücretsiz olarak faydalanacağı Ar-Ge merkezi, yeni model araçlardaki arızaları tespit için kullanılacak. Ar-Ge Uygulama Merkezi hakkında bilgi veren Antalya Oto Tamircileri Odası Başkanı Osman Koru, araçlardaki arızaların tespitinin daha çabuk yapılacağını ifade etti.

Arıza tespit cihazı olmadığı için yeni model araçların sanayiye gelmediğini belirten Koru, Ar-Ge Merkezi'nin esnafın işini kolaylaştıracağını söyledi. Koru, merkezin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet göstereceğini belirterek şunları söyledi:

"İzmir'den sonra Türkiye'nin ikinci Ar-Ge Merkezi'ni açıyoruz. Burada esnafımız yeni model araçların tamirini kolay bir şekilde yapacak. Esnafımız merkezden ücretsiz yararlanacak."

Açılış törenine katılan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Tolunay, Ar-Ge Merkezi'nin sanayiye gelen araç sayısını artıracağını söyledi.

Merkezin, araçlardaki arızaları tespitini kolaylaştıracağını belirten Tolunay, "Artık yeni model araçlarda sanayiye tamir ve bakım için gelecek." dedi. Açılışın ardından törene katılanlar Ar-Ge Merkezi'ni gezdi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir