1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Antalya’da Cazlı Günler Başladı
Antalya’da Cazlı Günler Başladı

Antalya’da Cazlı Günler Başladı

Uluslararası Caz Festivali Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet konseriyle başladıAntalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Caz Festivali, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya başladı.

A+A-

Uluslararası Caz Festivali Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet konseriyle başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uluslararası Caz Festivali, birbirinden ünlü caz sanatçılarını ağırlamaya başladı. Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen açılış konserinde Okan Ersan ve İstanbul Super Quartet grubu sahne aldı. Kuzey Kıbrıslı sanatçı Okan Ersan’ın önderliğinde Eylem Pelit, Volkan Öktem, Levent Altındağ ve Serkan Özyılmaz’dan oluşan grubun sahne performansı büyük beğeni topladı.

Konserde Antalyalı cazseverlere seslenen Okan Ersan, uzun süredir Türkiye’de sahne alabilmek için çabaladıklarını belirterek “Antalya Caz Festivali’ndeki bu konserimiz, Türkiye’deki ilk konserimiz oldu. Bu anlamda çok mutluyuz.” dedi. Ersan, böyle bir festivali ücretsiz olarak düzenlemenin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Antalya Caz Festivali, 5 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturacak. Festivalde bugünden itibaren Kerem Görsev Trio, New Centropezn Jazz Quartet ve Rostov Çocuk Caz Okulu Orkestrası, Stefan Grasse Trio, Alain Delhotal & Harmo'Co Trio ve Türk Armoni Yıldızları Orkestrası konser verecek. AKM Aspendos Salonu’ndaki konserler saat 20.30’da başlayacak.
CİHAN

Antalya’da cazlı günler başladı

Antalya’da cazlı günler başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.