1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Antalya’da Yaşayan Konyalılar Pilav Gününde Buluştu
Antalya’da Yaşayan Konyalılar Pilav Gününde Buluştu

Antalya’da Yaşayan Konyalılar Pilav Gününde Buluştu

Antalya Konyalılar Derneği, Döşemealtı Düzlerçamı Piknik Alanı'nda gerçekleştirdiği pilav şöleni ile binlerce hemşehrisini bir araya getirdi..

A+A-

Antalya Konyalılar Derneği, Döşemealtı Düzlerçamı Piknik Alanı'nda gerçekleştirdiği pilav şöleni ile binlerce hemşehrisini bir araya getirdi.

'Büyük Buluşma, Hedef Kaynaşma' sloganı ile binlerce Konyalıyı bir araya getiren Antalya Konyalılar Derneği, 11. Pilav Şenliği'ni Döşemealtı Düzlerçamı Piknik Alanı'nda gerçekleştirdi.

Daranlı Mustafa ve mahalli sanatçıların sahne aldığı etkinlikte Konya’dan gelen mehteran takımı da büyük ilgi çekti. Sponsor firmaların desteği ile çok sayıda hediye çekilişle sahiplerini bulurken, katılımcılar ikram edilen pilav üstü kavurma ile Konya usulü pilav yemenin keyfine vardı.

Kızılay’ın kurduğu çadırda Konyalılar kan bağışında bulunurken, Konya Akşehirli olan Nasreddin Hoca tiplemesi ise katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Sahne alan Konyalı sanatçıların seslendirdiği parçalar ile kendini müziğin ritmine kaptıran Konyalılar, pistten uzun süre inmedi.
CİHAN

Antalya’da yaşayan Konyalılar pilav gününde buluştu

Antalya’da yaşayan Konyalılar pilav gününde buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.