Bugün akşam saatlerinde, Karabük 100. Yıl Mahallesi 1002. Cadde'de meydana gelen olayda; Nurettin Seki İlköğretim sekizinci sınıf öğrencisi olan İ.B. (15) arkadaşları ile oynamak için inşaatı tamamlanmak üzere olan apartmana çıktı. Çocuklar şakalaşırken, İ.B. (15), üzeri sadece birkaç tahta ile kapatılan havalandırma boşluğundan zemine düştü.
Arkadaşlarının durumu çevredekilere bildirmesi üzerine, olay yerine gelen itfaye ekipleri, zemindeki havalandırma duvarını kırarak çocuğa ulaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, İ.B.'nin iki bacağının ve kalçasının kırıldığı ve hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.
Olay yerinde toplanan kalabalığın arasından koşarak oğlunu görmeye gelen anne, komşularının kollarında feryatlar içinde oğlunun ambulansa bindirilmesini seyretti. Komşuların meraklı bakışlarının arasından feryat eden anne, polislerle birlikte hastaneye götürüldü.
